Fjernvarmeselskaber

Store og små løsninger

Vi servicerer fjernvarmeværket og tager os af kontakten til slutbrugeren.

Som teknisk ansvarlig i et fjernvarmeselskab kender du værdien af velregulerede fjernvarmeinstallationer hos den enkelte slutbruger. Og du ved også, hvor langt der kan være fra anlæggenes faktiske tilstand til den ønskede.

Hos John Jensen VVS er vi eksperter i servicering, indregulering og optimering af fjernvarmeinstallationer hos private. Vore engagerede medarbejdere kan kunsten at begå sig i private hjem og få deres tekniske indsigt omdannet til hverdagssprog, der er til at forstå for den almindelige boligejer.

Energirådgiver

Vore brede faglige kompetencer gør, at vore samarbejder med fjernvarmeselskaber kan se ud på mange måder. Nogle aftaler dækker serviceeftersyn og vedligehold af selve fjernvarmeværket, og er omfattet af vore fagligt kompetente vagtordning. Andre aftaler retter sig mod slutbrugeren, hvor vi varetager kontakten til kunderne på vegne af fjernvarmeværket.

Vore medarbejdere er energirådgiveruddannede, så ud over at regulere, servicere og optimere fjernvarmeinstallationerne hos slutbrugeren tilbyder vi samtidig kyndig vejledning i, hvad der skal til for at optimere hele boligens energimæssige tilstand.

Derudover er vores administration designet til at håndtere mange kunder på en gang og overholde de nødvendige frister. Tilsammen gør det os til netop den samarbejdspartner på vvs, du har brug for som teknisk ansvarlig i et fjernvarmeselskab.

Nyeste cases

Glostrup Boligselskab

Mere information

Ørestad Byggefelt 8

Mere information

Nordea Ejendomme

Mere information

Et udpluk af vores mange kunder