VVS- og tværfaglige entrepriser

Som entreprenør eller bygherre skal du kunne læne dig op ad samarbejdspartnere, der kan deres kram. Det kan vi hos John Jensen VVS. Som VVS-entreprenør har vi kompetencerne til at styre selv de allermest komplekse sager. Uanset entreprisens størrelse har vi den tekniske erfaring, som sikrer, at det endelige resultat bliver så optimalt som muligt. Med os som samarbejdspartner på entreprisesager ved du, at kvaliteten er i orden. Altid.

Styr på processerne

Hos John Jensen VVS er vores erfaring samlet i faste procedurer, der sikrer kvaliteten i arbejdet. Der løber en rød tråd fra tilbudsfase over udførelse til aflevering og drift. Vores mangeårige erfaring er sat på formel i form af klare procedurer for overlevering af viden og rettidig omhu i arbejdet. Det er din garanti for kvalitet gennem hele processen og i det endelige resultat.

Altid samme tilgang

Vore procedurer for overlevering af viden sikrer, at de medarbejdere du er i kontakt med, kender din sag grundigt, og at vigtig viden flyder gennem organisationen. Og procedurerne for rettidig omhu i arbejdet sikrer, at de enkelte opgaver udføres til rette tid og på rette vis.

Vi arbejder med mange forskellige typer og størrelser af VVS-entrepriser – lige fra enkeltstående renoveringer eller serviceeftersyn til omfattende nybyggeri. Uanset opgavens art er vores tilgang til arbejdet altid den samme: engageret udført, professionelt VVS-arbejde af høj kvalitet. Til rette tid og pris.

Tidlig inddragelse optimerer både projektet og driften

Når du samarbejder med os, får du mere end blot et kunde-leverandørforhold. Vi ser os selv som din samarbejdspartner – og det forpligter. I entreprisesager betyder det, at vi sætter en ære i at byde ind med vores faglige kompetencer så tidligt som muligt i processen – allerhelst inden opgaven er projekteret færdig.

Ved at bidrage med vore specialkompetencer mens projektet er på tegnebrættet, er vi med til at sikre, at projektet VVS-teknisk rammer plet i første hug. Vores faglige tyngde og erfaring giver os et skarpt blik for løsninger, der optimerer projektet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores erfaring viser, at der er op mod 15 procent at spare på entreprisesummen ved at inddrage os tidligt i processen. Samtidig sparer du som rådgiver ressourcer ved sammen med os at finde den rigtige løsning første gang.

Pris og kvalitet

Når vi går ind i en sag, går vi hele vejen. Har vi sagt ja, kan du stole på, at vi leverer.

I en konkurrencepræget byggebranche er pris et vigtigt parameter. Når vi byder på en sag, er det for at vinde – og for at levere. Derfor siger vi kun ja tak til entrepriser, vi kan stå 100 procent inde for. Det er din garanti for, at vi leverer som aftalt i  rette tid og kvalitet.

Når du indgår et samarbejde med John Jensen VVS, har din sag automatisk høj prioritet. Det kan vi kun sikre ved knivskarpt at prioritere vore ressourcer. Det betyder, at vi er selektive med, hvilke opgaver, vi regner på.

Med John Jensen VVS får du en seriøs samarbejdspartner, der sætter ansvarlig virksomhedsdrift i højsædet. Vi er ikke nødvendigvis de billigste. Men vi er konkurrencedygtige på pris. Og det vi aftaler, er det du får.

Et udpluk af vores mange kunder