Service og vedligehold

Professionel service – døgnet rundt

Service og vedligehold af er vores speciale, og vi tilpasser serviceaftalen til netop dit unikke behov. Alle vore professionelle kompetencer er fokuseret mod at være – og forblive – den driftsansvarliges foretrukne samarbejdspartner.

Et sprunget vandrør eller en defekt varmecentral kender ikke kontortiden. Derfor står vores syv mand store vagtteam parat til at rykke ud, når uheldet er ude.  24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Din opgave behøver dog ikke være akut for at få prioritet. For John Jensen VVS har en størrelse, der gør, at vi altid kan rykke hurtigt ud. Vores fastbemandede servicecenter sikrer, at alle opgaver bliver fulgt til dørs.

Et fast team af specialister – hver gang

Uanset om det drejer sig om en dryppende vandhane, et defekt toilet eller eftersyn og indregulering af varmecentralen, er vi opgaven moden.

Hos John Jensen VVS arbejder vi i hold. Som fast kunde får du derfor tildelt et fast team af servicemontører, som hurtigt kommer på hjemmebane i dine bygninger. Derfor kan du læne dig tilbage og trygt overlade opgaven til os.

At vi kender dine bygninger og anlæg sikrer rettidig omhu. Ved løbende at servicere dine anlæg og installationer holder de længere. Det er godt for miljøet – og for budgettet.

Høflig opførsel og upåklagelig kundeservice er en selvfølge. Vore dygtige og samvittighedsfulde montører er specialister i at begå sig i private hjem. De ved, hvor vigtigt det er at informere beboerne og overholde aftaler, så du slipper for at bekymre dig om det.

Et udpluk af vores mange kunder