Erhverv og Industri

Som erfaren samarbejdspartner for både det offentlige og erhvervslivet har vi hos John Jensen VVS respekt for hverdagen i en travl organisation.

Vi kender værdien af, at produktions- og varmeanlæg, vand og sanitet fungerer upåklageligt og retter os fleksibelt efter dine behov. Om det gælder nyetablering, vedligehold eller renovering, har vi sans for at optimere dine VVS-installationer, så de tilfører maksimal værdi.

Brede VVS-kompetencer

Vælger du os som samarbejdspartner får du andet og mere end et kunde/leverandør-forhold. Vi sætter en ære i at tage dine VVS-tekniske udfordringer på os. Det afspejler sig i vore mange langvarige kunderelationer, som vi er stolte af.

Vi arbejder i faste teams. Derfor får vore dygtige medarbejdere hurtigt indgående kendskab til din organisation.  Det betyder, at løbende rådgivning, faglig sparring og vejledning bliver en naturlig del af samarbejdet. Vi kan slet ikke lade være.

Vi sætter os ind i forholdene i netop din virksomhed og tilbyder dig den løsning, vi oprigtigt vurderer tilfører din organisation mest værdi. Det gør os til en oplagt samarbejdspartner for virksomheder såvel som offentlige institutioner.

Gør det vi er bedst til

Uanset om du skal have efterset og optimeret dit produktionsanlæg, etableret et spritnyt biovarmeanlæg, serviceret saniteten, skiftet varmeforsyning og radiatorer i en kontorbygning eller renoveret køkken og bad på plejehjemmet, er John Jensen VVS din samarbejdspartner.

Vi har de faglige kompetencer til at imødegå alle de VVS-tekniske udfordringer, du måtte støde på og altid fagligt opdaterede medarbejdere til at udføre arbejdet. Samtidig har vi en størrelse, der gør, at vi kan varetage selv meget store opgaver.

Vi gør med andre ord det, vi er bedst til, så du kan bruge krudtet på det, der er vigtigst for dig.

Uanset din opgaves art leverer vi høj kvalitet. Til tiden. Og til en konkurrencedygtig pris. Sådan har det været i de mere end 60 år, virksomheden har eksisteret – og sådan bliver det ved.

Et udpluk af vores mange kunder