Vi er eksperter i varmecentraler

Lad os tage hånd om dit varmeanlæg og spar på energien.

Varmt vand i hanerne og behageligt lun rumtemperatur hører til blandt de absolut vigtigste goder i en tryg og rar bolig. Det ved vi af erfaring hos John Jensen VVS.

Vi er eksperter i alt, der har med varmecentraler at gøre – uanset om det gælder traditionelle fjernvarmeanlæg, gaskedler eller vedvarende energi.

Med os som samarbejdspartner kan du regne med, at kvaliteten er i orden. Altid. Vi holder, hvad vi lover, og leverer til tiden – altid til en konkurrencedygtig pris.

Vi holder styr på eftersynet

Du kan trygt overlade såvel løbende som lovpligtige eftersyn af dine varmecentraler til os. Vores professionelle serviceafdeling er struktureret til at holde styr på og overholde de nødvendige frister.

Samtidig gør vi en dyd ud af at efteruddanne vore medarbejdere og er altid med på den nyeste udvikling indenfor vvsfaget. Det betyder, at vore dygtige montører har de tekniske kompetencer og den altid opdaterede faglige viden, der skal til for, at dit varmeanlæg kører optimalt.

Det understøtter driftssikkerheden, øger komforten og sparer på energien – og pengepungen.

Som ekstra service tilbyder vi webbaserede overvågningsløsninger af din varmecentral, der er tilpasset netop dit unikke behov.

Uanset om du har brug for renovering, indregulering, nyetablering, eftersyn eller overvågning af din varmecentral, er John Jensen VVS din samarbejdspartner.

Et udpluk af vores mange kunder