Boligselskaber og -foreninger

Som driftsansvarlig i et boligselskab, en ejer- eller andelsforening har du dagligt ansvaret for utallige familiers boliger. Det er en opgave af enorm betydning, da beboernes komfort og tryghed er direkte afhængig af, at vandforsyning, opvarmning og sanitære faciliteter fungerer optimalt og uden fejl.

Dette grundlæggende behov er essentielt for enhver husstand, og det er netop her, vores mange års erfaring hos John Jensen VVS kommer i spil. Vi er eksperter i at sikre, at disse vitale systemer fungerer fejlfrit, og vores indsigt og ekspertise er til din fulde rådighed.

Vi følger med i produktudviklingen, som sikrer, at vores service altid er på forkant med udviklingen, så du kan være sikker på den højeste standard af kvalitet og pålidelighed. Vores dedikerede organisation er skræddersyet til at imødekomme dine behov på enhver tænkelig måde og levere den optimale serviceoplevelse, uanset tidspunktet på døgnet.

Fastbemandet servicecenter

Vores fastbemandede servicecenter sikrer, at alle opgaver bliver fulgt til dørs. De sidder klar til at tage imod dit opkald og har overblikket over, hvor den nærmeste servicebil befinder sig.

Alle medarbejdere i servicecentret har en VVS-faglig baggrund, hvilket er din garanti for, at du altid får en kompetent medarbejder i røret, når du ringer.

Døgnvagt 24/7/365

Et sprunget vandrør eller en defekt varmecentral kender ikke kontortiden. Hvis du som teknisk ansvarlig først én gang har stået med et akut problem udenfor almindelig kontortid, kender du værdien af en velfungerende og effektiv vagtordning.

Vores døgnvagt står klar 24 timer i døgnet – alle ugens dage –hele året rundt.

Vores vagtmontører er specialuddannede til at håndtere akutopgaver. De kan hurtigt vurdere situationen og ved, hvad der kan vente til dagen efter.

For at få fat på vores døgnvagt skal du bare ringe til vores hovednummer på 46560086.
Læs mere her…

 

Et udpluk af vores mange kunder