Energioptimering

Vi ved, hvad der skal til for at optimere dine VVS-installationer.

Energioptimering er en naturlig del af pakken, når du har John Jensen VVS som samarbejdspartner.

Vore veluddannede medarbejdere har fagligt fingeren på pulsen, og kan rådgive dig om den nyeste, mest energieffektive teknologi. De kan faktisk slet ikke lade være.

Vi har stor erfaring med energioptimering af VVS-installationer i boligselskaber såvel som i offentlige organisationer og erhvervsvirksomheder. Vi er eksperter i energioptimering af varmecentraler og har stor erfaring med optimering af produktionsanlæg i såvel medicinalbranchen som i fødevareindustrien.

Uanset hvilken type teknisk ansvar du sidder med, kan du stole på, at vi har ekspertisen til at varetage den VVS-tekniske side af sagen.

Optimering kræver indsigt

Når vi arbejder med energioptimering, gælder det samme som med alt andet VVS-arbejde, vi udfører: prisen er konkurrencedygtig, vi overholder aftalerne og kvaliteten er i orden.

Energioptimering udført af John Jensen VVS A/S skal give mening – hele vejen rundt.

Indsatsen skal give værdi i form af økonomiske besparelser, øget komfort, mere effektiv produktion, større forsyningssikkerhed eller hvad der nu er vigtigst i netop din organisation.

Derfor sætter vi os på forhånd grundigt ind i netop din organisations særlige forhold og unikke behov og stiller vores tekniske indsigt til rådighed, så du kan vælge den løsning, der er bedst for netop jer.

Reduceret forbrug og forøget effektivitet

Hos John Jensen VVS er vi dedikerede til at hjælpe dig med at opnå betydelige besparelser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan optimere dine installationer og reducere dit energiforbrug med op til 20%.

Yderligere finjusteringer kan endda give dig en ekstra besparelse på op til 15%. Dette gælder også, hvis du allerede har optimeret dine installationer, men endnu ikke har foretaget de optimale justeringer efter idriftsættelsen.

Vi er med hele vejen

Vi er her for dig, når det handler om at optimere dine tekniske installationer til at opnå størst mulig energieffektivitet. Vi guider dig gennem hele processen med en skræddersyet tilgang ud fra dine behov, der sikrer både reduceret energiforbrug og øget effektivitet.

Vi starter med at analysere dine data for at identificere mulige besparelsesmuligheder, og vi viser dig klart og tydeligt, hvordan du kan opnå disse besparelser. Vores løsninger vil ikke kun spare energi, men også sikre stabil drift, forbedret indeklima og øget komfort.

Efterfølgende drift og vedligehold

Skal dine installationer forblive i topform efter udførslen af et energiprojekt, tilbyder vi efterfølgende service og vedligehold. Via fjernovervågning kan vi endda identificere og løse potentielle problemer, før de påvirker jeres drift. Vi tilpasser vores løsninger til dine behov, så du opnår optimal drift med maksimale besparelser.

 

 

Et udpluk af vores mange kunder