Blik, tag og facade

I vores blikafdeling udfører vi alt inden for tag- og facadearbejde i forbindelse med renovering og nybyg samt udførelse af pladearbejder i zink, kobber, aluminium og skifer.

Vi har de faglige kompetencer til at imødegå alle blikopgaver – små som store – og bistår vores kunder samt rådgivere med løsning af vigtige detaljer. Vores mangeårige erfaring og gode håndværk sikrer, at det udførte arbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit.

Vi uddanner løbende vores blikkenslagere, så de alle er opdateret indenfor nyeste trends og teknikker. Samtidig sætter vi os grundigt ind i dine behov og ønsker, hvilket sikrer dig et resultat, som både du og vi kan være 100% tilfredse med.

Tagrender

Såvel tagrender som nedløbsrør er en vigtig del af ethvert byggeri. Det er de, fordi de er med til at opsamle vand og derfra lede det væk fra bygningen og ned i kloakken.
Det betyder altså, at ødelagte tagrender eller nedløbsrør kan have store konsekvenser for bygningen i form af vand- eller fugtskader.

Vores blikkenslagere har mange års erfaring indenfor levering, montering og reparation af tagrender uanset type og materiale. Vi tilbyder også rensning af tagrender – i alle højder.

Nedløbsrør

Nedløbsrørene er vigtige for at kunne lede vandet fra tagrenderne og væk fra bygningen. Med nedløbsrør i god kvalitet, der passer til tagrenderne, er du allerede godt på vej til at sikre bygningen mod store vandmasser.

Vi leverer og monterer dine nedløbsrør og vejleder dig ligeledes i forhold til fremtidig vedligeholdelse, der sikrer rørene en lang levetid. Står du akut med et tilstoppet nedløbsrør, så hjælper vi også med det.

Inddækninger

Med de rigtige inddækninger kan du sikre dit tag i mange år frem. Er de derimod ikke monteret korrekt, kan taget blive utæt med risiko for regn- og fugtskader. Vi har stor erfaring med montering af alle former for inddækninger omkring tag, skorsten, tagvinduer, kviste og meget mere.

Er du i tvivl om standen af dit tag og dets inddækninger? Vi hjælper gerne med at tjekke efter, om der er revner eller utætheder, som kræver handling, før det er for sent.

Tag- og facadebeklædning

En bygnings udtryk afhænger i høj grad af dets tag og facade. Vi udfører tag- og facadebeklædning på nybyg, ligesom vi har stor erfaring i restaurering og renovering af tag og facade på ældre bygninger. Vores erfaring spænder bredt med både zink, kobber, aluminium og skifer.

Eget værksted

Vores fundament bygger på gamle håndværksmæssige traditioner, som vi viderefører med moderne forarbejdningsmaskiner og værktøjer. Vi har vores eget værksted og kan tilpasse produktionen til de aktuelle opgaver. Det betyder, at vi er gearede til hurtig levering, når det kræves.

 

Et udpluk af vores mange kunder