fbpx

24 timer i døgnet - 365 dage om året

Et sprunget vandrør eller en defekt varmecentral kender ikke kontortiden. Derfor står vores syv mand store vagtteam parat til at rykke ud, når uheldet er ude.  24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Specialuddannet team

Hvis du som teknisk ansvarlig først én gang har stået med et akut vvsfagligt problem udenfor almindelig kontortid, kender du værdien af en velfungerende og effektiv vagtordning.

Når vandrøret er sprunget, og vandet fosser ud, produktionen er gået ned på grund af en utæthed eller der ikke er varme til boligselskabets 250 familier midt i juleferien, er det mere end almindeligt rart at have nummeret på en kompetent fagmand lige ved hånden.

Vore syv vagtmontører er specialuddannede til at tage sig af akutopgaver. Det er bare at ringe, så rykker de ud.

Særligt for boligselskaber

En af vore absolutte kerneopgaver er at samarbejde med boligselskaber. Flere af disse har vi faste serviceaftaler med. Det indebærer så godt et kendskab og nær en relation, at beboerne har mulighed for selv at kontakte os direkte.

Vore erfarne medarbejdere er dygtige til at kende forskel på nu og her-opgaver og dem, der kan vente til almindelig arbejdstid. Det er din garanti for, at regningen aldrig løber løbsk.

Ud over den almindelige vvsfaglige vagtordning, tilbyder vi særlige vagtordninger til blandt andet fjernvarmeværker.

Kontakt os hvis du har særlige behov, så løser vi opgaven for dig.

Vi gør opmærksom på at vagtudkald udgør min. 3.750 incl. moms uden for vores normale arbejdstid, som er mandag – torsdag kl. 7.00 – 15.00 og fredag 7.00 – 14.30.

Vagt telefon: 70 23 00 86

Et udpluk af vores mange kunder