Nordea Ejendomme

- omfattende hovedentreprise

Fra damp til fjernvarme

I en omfattende entreprise etablerer John Jensen VVS ny varmecentral, udskifter 1.700 radiatorer og leverer 18 store ventilationsanlæg med rørføring til Nordea Ejendomme.

I ejendommen Nordea Vesterport midt i København udfører John Jensen VVVS i hovedentreprise en omfattende renovering.

Hidtil er den 40.000 kvadratmeter store bygning fra 1936 blevet opvarmet ved hjælp af damp fra Københavns sidste vacuum dampanlæg. John Jensen VVS demonterer det bedagede anlæg og opbygger i stedet en spritny hovedforsyningscentral med fjernvarme.

Anlægget får en samlet effekt på 2,6 megawatt og kræver, at alle hovedforsyningsledninger, koblingsledninger og radiatorer bliver skiftet ud. Det moderne anlæg rummer hele 1.700 radiatorer.

Ventilation og CTS

Ud over at etablere ny varmeforsyning i bygningen, udskifter vi samtidig 18 store ventilationsanlæg samt kanaler til distribution til etagerne. Vi etablerer desuden et komplet nyt CTS-anlæg, der styrer varme og ventilation.

Opgaven kræver samarbejde mellem en bred vifte af faggrupper. Som hovedentreprenør har John Jensen VVS dermed både VVS, el, CTS, ventilation, blikkenslager-, tømrer-, murer og malerarbejde samt nedrivning og miljøsanering med i entreprisen. John Jensen VVS har ansvaret for den samlede planlægning faggrupperne i mellem og står også for at advisere ejendommens lejere og brugere, der blandt andet tæller en Føtexforretning, Reuters Bureau, Nordea samt butikker og kontorer.

Ud over planlægningen indgår ansvar for sikkerhed og sundhed naturligt i en hovedentreprise. Det betyder, at John Jensen VVS er ansvarlig for afholdelse af sikkerhedsmøder, udfærdigelse af PSS, byggepladsplaner samt afholdelse af ugentlige byggemøder og bygherremøder.

Skal vi hjælpe dig? Tag kontakt til vores medarbejdere

Claus Ebert Hansen
Projektchef
Telefon: 2710 4260
Afdeling:

Et udpluk af vores mange kunder