John Jensen VVS går styrket ind i 2023


John Jensen VVS er tilbage på vækstsporet med et solidt resultat før skat på 16,5 mio. kroner og en samlet omsætningsfremgang i 2022 på 35% til 330 mio. kr. Virksomheden går styrket ind i 2023, som en del af InstallatørGruppen.

Med et solidt resultat før skat på 16,5 mio. kr., og en samlet omsætningsfremgang på 35 %, svarende til en vækst på 85 mio. kr. er John Jensen VVS igen tilbage på vækstsporet efter et udfordrende 2021.

Til trods for stigende materialepriser, høje energipriser og høj inflation i 2022, kom John Jensen VVS stærkt igennem året. Det er resultatet af et skærpet fokus på at optimere interne processer, samt et tæt samarbejde med mangeårige kunder og leverandører med fokus på at komme godt igennem udfordringerne sammen.

”Vi er meget tilfredse med både virksomhedens udvikling og resultatet for 2022. Et udfordrende 2021 gjorde det nødvendigt at skærpe og optimere vores processer i 2022. Samtidigt har vi i 2022 set en positiv effekt af tidligere strategiske investeringer i digitalisering og i nøglefunktioner som drift, salg, kommunikation og marketing. Vores tætte samarbejdsrelationer med mangeårige kunder og leverandører har desuden bidraget til, at vi har kunnet sikre nye spændende opgaver,” forklarer adm. direktør Jesper Leen Jensen, og fortsætter:

”Vores gode og loyale medarbejdere har stået sammen og løftet i flok. Det betyder, at vi har fået styrket vores fundament yderligere og sikret en fortsat rentabel ordrebeholdning med en stor kunde- og størrelsesmæssig spredning på opgaverne.”

Ordrebogen viser en ændring i opgaver fra nybyggeri til en hovedvægt på renoveringsopgaver og energioptimering, samt nye samarbejdsaftaler indenfor forsikringsområdet, som vil slå positivt igennem i 2023. Samlet betyder det, at John Jensen VVS står stærkt i 2023, hvor der forventes yderligere stigning i aktiviteter og indtjening.

 

John Jensen VVS bliver en del InstallatørGruppen

Jesper Leen Jensen har besluttet at gå sammen med kapitalfonden FSN Capital og ti andre installationsvirksomheder for at etablere InstallatørGruppen, der bliver en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber, samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på omkring 1,3 mia. kr.

”Som del af InstallatørGruppen, bevarer vi vores lokale ledelse og firmanavn, vores egen ånd og kultur, og ikke mindst vores tætte relation til vores kunder. Det skaber tryghed for både vores medarbejdere, kunder og partnere. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med de andre virksomheder i InstallatørGruppen, som uden tvivl vil bidrage til at styrke vores eksisterende kompetencer, så vi kan udvikle og tilbyde nye og større løsninger til vores kunder,” forklarer Jesper Leen Jensen.

Jesper Leen Jensen bliver partner og medejer af InstallatørGruppen. Salget af er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

 

For yderligere information:

Adm. direktør Jesper Leen Jensen
John Jensen VVS
mobil 2076 0086
mail jlj@jj-vvs.dk

 


Jesper Leen Jensen overtog direktørposten i John Jensen VVS efter sin far i 2000. Dengang omsatte virksomheden for 8 mio. kr. Senest har virksomheden vækstet toplinjen til 330 mio. kr.

 

 


Se vores årsregnskab for 2022 her

Et udpluk af vores mange kunder