Renovering

Fra løbende vedligehold til totalrenovering

Vore tekniske kompetencer og organisatoriske overblik sikrer kvaliteten både undervejs og  i det færdige resultat.

I forbindelse med renovering af VVS-installationer i boligselskaber, ejer- og andelsforeninger er John Jensen VVS A/S din samarbejdspartner. Uanset målestok.

Om det gælder løbende vedligehold af VVS-installationer, udskiftning af stigstrenge og faldstammer eller en total udskiftning af al rørføring og alle badeværelser i en beboet boligblok, har vi den tekniske kapacitet og faglige ekspertise, der skal til.

Vi har størrelsen til at udføre selv meget omfattende renoveringsopgaver og har alle nødvendige kompetencer i huset. Vores erfaring og tekniske know how sikrer kvaliteten undervejs i processen såvel som i det færdige resultat. Hver gang.

Vi står på mål for løsningen

Høflig opførsel og upåklagelig kundeservice er en selvfølge. Vore dygtige og samvittighedsfulde montører er specialister i at begå sig i private hjem. De ved, hvor vigtigt det er at informere beboerne og overholde aftaler, så du slipper for at bekymre dig om det.

Vi kan kunsten at renovere i beboede boliger, og vi står på mål for de løsninger, vi vælger. I en boligforening i Storkøbenhavn stod vi for udskiftningen af VVS-installationerne i både køkken og bad i knap 400 beboede boliger. For at sikre så høj kvalitet i processen som muligt, deltog vi til stor fælles tilfredshed i beboermøde både før og efter renoveringen.

Nyeste cases

Margretheholm

Mere information

Gersagerparken

Mere information

Ahornlunden

Mere information

Tranemosegaard

Mere information

Et udpluk af vores mange kunder