Brede VVS-kompetencer

Specialister i VVS

Vi gør dine behov til vores og løfter alle typer af vvsopgaver.

Med John Jensen VVS A/S som samarbejdspartner får du andet og mere end et kunde/leverandør-forhold. Vi sætter en ære i at tage dine VVS-tekniske udfordringer på os. Det afspejler sig i vore mange langvarige kunderelationer, som vi er stolte af.

Vi arbejder i faste teams. Derfor får vore dygtige medarbejdere hurtigt indgående kendskab til din organisation.  Det betyder, at løbende rådgivning, faglig sparring og vejledning bliver en naturlig del af samarbejdet. Vi kan slet ikke lade være.

Vi sætter os ind i forholdene i netop din virksomhed og tilbyder dig den løsning, vi oprigtigt vurderer tilfører din organisation mest værdi. Det gør os til en oplagt samarbejdspartner for virksomheder såvel som offentlige institutioner.

Gør det vi er bedst til

John Jensen VVS A/S er specialiseret i VVS og er faktisk rigtig gode til netop det.

Uanset om du skal have efterset og optimeret dit produktionsanlæg, etableret et spritnyt biovarmeanlæg, serviceret sanitet i boligforeningen, skiftet varmeforsyning og radiatorer i en kontorbygning eller renoveret køkken og bad på plejehjemmet, er John Jensen VVS A/S din samarbejdspartner.

Vi har de faglige kompetencer til at imødegå alle de VVS-tekniske udfordringer, du måtte støde på og altid fagligt opdaterede medarbejdere til at udføre arbejdet. Samtidig har vi en størrelse, der gør, at vi kan varetage selv meget store opgaver.

Vi gør med andre ord det, vi er bedst til, så du kan bruge krudtet på det, der er vigtigst for dig.

Uanset din opgaves art leverer vi høj kvalitet. Til tiden. Og til en konkurrencedygtig pris. Sådan har det været i de mere end 50 år, virksomheden har eksisteret – og sådan bliver det ved.

Nyeste cases

Ørestad Byggefelt 8

Mere information

Glostrup Boligselskab

Mere information

Gersagerparken

Mere information

Ahornlunden

Mere information

Airplane Cooling

Mere information

Copenhagen Towers II

Mere information

Margretheholm

Mere information

Nordea Ejendomme

Mere information

Tranemosegaard

Mere information

Et udpluk af vores mange kunder