Service og vedligehold

Professionel service – døgnet rundt

Vores organisation er designet til at yde den bedst mulige VVS-service til virksomheder og offentlige institutioner.

Service og vedligehold af VVS-installationer er vores speciale, og vi tilpasser serviceaftalen til netop din organisations unikke behov. Alle vore professionelle kompetencer er fokuseret mod at være – og forblive – den driftsansvarliges foretrukne samarbejdspartner.

Et sprunget vandrør eller en defekt varmecentral kender ikke kontortiden. Derfor står vores syv mand store vagtteam parat til at rykke ud, når uheldet er ude.  24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Din opgave behøver dog ikke være akut for at få prioritet. For John Jensen VVS A/S har en størrelse, der gør, at vi altid kan rykke hurtigt ud. Vores fastbemandede servicecenter sikrer, at alle opgaver bliver fulgt til dørs.

Fast team af specialister – hver gang

Uanset hvilket VVS-teknisk problem du har, er vi opgaven moden.

Hos John Jensen VVS A/S arbejder vi i hold. Som fast kunde får du derfor tildelt et fast team af servicemontører, som hurtigt kommer på hjemmebane i dine bygninger. Derfor kan du læne dig tilbage og trygt overlade opgaven til os.

At vi kender dine bygninger og anlæg sikrer rettidig omhu. Ved løbende at servicere dine anlæg og installationer holder de længere. Det sikrer mod produktionsnedbrud, understøtter effektiviteten og er godt for både miljøet, budgettet og medarbejdertilfredsheden.

Nyeste cases

Margretheholm

Mere information

Airplane Cooling

Mere information

Gersagerparken

Mere information

Glostrup Boligselskab

Mere information

Ahornlunden

Mere information

Et udpluk af vores mange kunder