VVS-lærling rydder bordet ved svendeprøven og modtager medalje


På flotteste vis har Boris Vuksanovic fra Lyngby sat kronen på sin læretid ved at rydde bordet med lutter 12-taller til sin svendeprøve.

Siden sin svendeprøve i december måned har Boris kunne se frem til Håndværkerforeningens medaljeuddeling på Københavns Rådhus. I går kom dagen, og Boris blev sammen med 79 andre medaljemodtagere hyldet for sin flotte indsats. Traditionen tro deltog Dronning Magrethe i ceremonien og berigede alle de dygtige håndværkere med et kongeligt håndtryk.

Hos John Jensen VVS er vi stolte over at have bidraget til, at Boris med overrækkelse af håndværkerfagets medalje kan kalde sig færdigudlært VVS- og energispecialist med højeste udmærkelse. En titel som i allerhøjeste grad er velfortjent.

Foruden den flotte medalje, sin nye titel og et kongeligt håndtryk, modtager Boris også Københavns Blikkenslager- og VVS Laugs rejselegat på 4.000 kr. samt et legat på 5.000 kr. fra John Jensen VVS for den flotte præstation.

Boris har valgt at fortsætte hos John Jensen VVS, hvor han på daglig basis tackler alle VVS-fagets udfordringer. Vi er glade for, at han er en del af holdet, og han værdsættes af alle som en god og dygtig kollega, ligesom han er et forbillede for firmaets øvrige lærlinge.

Et udpluk af vores mange kunder