Få tilskud til din varmepumpe

Prisen på en standardinstallation ligger på omkring 165.000 kr. inkl. moms, men prisen afhænger bl.a. af:

  • hvilken løsning du vælger
  • hvor stort dit forbrug er
  • hvor velfungerende dit varmesystem er
  • om dit hus er velisoleret

Opvarmer du i dag din bolig med enten elvarme, olie- eller gasfyr, kan du reducere din varmeregning med helt op til 75% med en varmepumpe. Størrelsen på besparelsen er afhængig af størrelsen på din bolig og din nuværende varmeløsning. Investeringen i en varmepumpe kan ofte hurtigt tjenes hjem samtidig med, at du overgår til en miljøvenlig og energieffektiv varmeløsning.

 

Tilskudsmuligheder

Når du skal have ny varmepumpe, har du måske mulighed for at få tilskud. Det er løbende muligt at ansøge statens Bygningspulje for tilskud til en varmepumpe. Tilskuddene gives efter ‘først til mølle’-princippet.

Du kan få et tilskud til din luft til varmepumpe på mellem 13.000 og 25.000 kr. Tilskuddets størrelse afhænger af boligens størrelse, dvs. det opvarmede areal, og varmepumpens energimærkning.

Er dit hus fx på omkring 130 m2, vil du kunne få 14.000 eller 19.000 kr. i tilskud alt efter varmepumpens energimærke.

Læs mere om dine tilskudsmuligheder her

 

Tilskud til frakobling af gas

Bruger du gas til opvarmning af din bolig, kan du søge om tilskud til frakobling i forbindelse med installation af din nye varmepumpe. Statens afkoblingsordning dækker omkostningerne til frakobling af gasledninger til rumopvarmning i privat beboelse – puljen for 2022 åbnede for ansøgninger 1. februar 2022.

Læs mere om dine tilskudsmuligheder her

Et udpluk af vores mange kunder