Tranemosegård

- Renovering af beboede lejligheder

Renovering med sans for mennesker

Det kræver sans for planlægning og kommunikation at gennemføre renovering i 377 beboede lejligheder. Den opgave har John Jensen VVS varetaget for boligselskabet Bo-Vest i afdelingen Tranemosegård, afd. 3. Maglelund.

John Jensen VVS’ store erfaring med at udføre service hos og samarbejde med boligselskaber kom virkelig i spil, da 377 boliger i Tranemosegård i Brøndby, skulle have renoveret alle vandinstallationer.

Det var boligselskabet Bo-Vests afd. 3 Maglelund , der stod for skud. John Jensen VVS varetog opgaven som hovedentreprise, og det stillede krav til omhyggelig planlægning, håndfast byggestyring og omfattende kommunikation med beboerne.

– Vi havde et rigtig godt samarbejde med Bo-Vest og fik planlagt arbejdet en opgang ad gangen, så det forstyrrede færrest beboere. Det var en stor opgave, men jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet, siger projektleder hos John Jensen VVS, Jens Mouritzen

Omfattende kommunikation

Alle lejligheder skulle have nye vandinstallationer i både køkken og bad. Derudover skulle halvdelen af lejlighederne have udskiftet faldstammer i køkkenet. Alt i alt et opfattende indgreb, der blandt andet indebar midlertidige vandinstallationer i opgangene.

I god tid inden arbejdet gik i gang var John Jensen VVS sammen med rådgiveren Alectia vært for et beboermøde, der informerede beboerne om arbejdsgangen og planerne.  Derudover stod John Jensen VVS for varslingen af beboerne såvel tre måneder, 14 dage og tre dage inden, vi skulle have adgang til de enkelte opgange.

– Vores erfaring med at arbejde i boligselskaber og begå os i private hjem er en stor fordel i en sag som denne. Vi har et fast system, der sikrer en effektiv kommunikation, som er grundlaget for succes med en opgave, der involverer så mange menneskers private hjem, siger Jens Mouritzen.

Et udpluk af vores mange kunder