Udsigten

- 458 lejligheder på Margretheholm

500 meter boliger med optimal tidsplan

John Jensen VVS A/S har haft den omfattende vvsentreprise på 458 lejligheder på Holmen i København.

I smørhullet mellem Christiania og Københavns volde på den ene side og Amager Bakke på den anden er opført en 500 meter lang boligkarré i op til 7. sals højde.

Bygningen rummer 458 lejligheder med smuk udsigt over Lynetten bådehavn og Københavns tårne, og John Jensen VVS A/S har stået for den omfattende VVS-entreprise. Den gælder alle boliginstallationer samt afløb og afledning af tagvand. Derudover desuden to varmecentraler til forsyning af vand og varmt brugsvand.

Optimal byggestyring

Opførslen af de mange boliger er gjort efter en stramt styret byggeplan. Lejlighederne er fordelt på 14 opgange, og hver enkelt faggruppe fik en uge pr. opgang til at færdiggøre deres del af arbejdet.

– Der var knald på i den uge, vi havde til at gøre en opgang færdig. Til gengæld kunne vi arbejde uforstyrret, og det fungerede virkelig optimalt, siger entrepriseleder Claus Ebert Hansen.

John Jensen VVS A/S gjorde god brug af vores erfaring med stram styring af arbejdsopgaverne og vore dygtige medarbejdere klarede opgaven til udmærkelse.

Et udpluk af vores mange kunder