Gersagerparken

- Nye badeværelser i beboede lejligheder

Renovering af beboede lejligheder

John Jensen Vvs A/S er fast serviceleverandør til Greve Boligselskab og supplerer ydelsen med løbende renovering af badeværelser i de 353 lejligheder i afdelingen Gersagerparken.

John Jensen Vvs A/S har i en årrække fast samarbejdet med Greve Boligselskab. Vores faste team af dygtige VVS-servicefolk varetager den løbende service af boligselskabets mange lejeboliger, og har deres daglige gang i bygningerne.

Vi ved, hvad det kræver, at bevæge sig i private hjem. Varsling af og kommunikation til og med beboerne er en indgroet del af John Jensen VVS A/S’ servicekoncept.

– Vi kommer mange steder fast. Vi kender til dagligdagen i en boligforening og indretter os fleksibelt efter den, siger teamleder i John Jensen Vvs A/S’ Servicecenter Morten Sørensen.

Løbende renovering

I samarbejde med Arne Petersen A/S supplerer vi i Greve Boligselskabs afdeling Gersagerparken serviceydelsen med løbende renovering af badeværelser.

Renoveringen tager tre-fire uger pr. badeværelse og foregår typisk, mens beboerne bor i lejligheden. Det stiller krav til medarbejderne.

– Renoveringen af badeværelserne er en naturlig forlængelse af vores daglige gang i Greve Boligselskab. Vi holder aftalerne, rydder op efter os og er i det hele taget vant til at begå os hos private. Det er en stor fordel, siger Morten Sørensen.

John Jensen Vvs A/S har indtil videre renoveret omkring 35 badeværelser i Gersagerparken.

Et udpluk af vores mange kunder