Sjælsø Management A/S

Copenhagen Towers II

Tårnhøjt byggeri med grønne visioner

John Jensen VVS har udført alt VVS arbejdet i Copenhagen Towers II. Arbejdet omfatter også tilslutning til det allerede eksisterende jordvarmeanlæg fra Crowne Plaza Hotellet og etablering af pumpestyring af trykzoner i det 22 etager høje North Tower.

Copenhagen Towers er opført efter EU´s Green Building standarder, som stiller skærpede krav til optimering af bygningernes energiforbrug gennem energibesparelser indenfor opvarmning, belysning, ventilation, nedkøling og kontormaterial.

Bygningerne er tilsluttet Danmarks første grundvandsbaserede køling- og opvarmningsanlæg, der følger solens vandring rundt i bygningen, således at der konstant er et behageligt indeklima. Om sommeren bruges grundvandet til køling og om vinteret til opvarmning. Kølerørerne på 6 meter stykket har været en udfordrende at få bakset på plads, men god planlægning og logistik har resulteteret i færrest mulige løft.

Det sjove foregår i kælderen
Vandet og varmen i den 22 etager høje bygning samt sidebygning på 7 etager er fordelt over tre tryktrin – alt sammen styret fra varmecentralen i kælderen.
Det er også her fjernevarmerørerne kommer ind i bygningen og herfra de mange motorventiler klarer opgaven med at lede vandet op i højden.

Der er ingen tvivl om, at en tur op til 22. etage i udendørs elevator er et utroligt syn, men det er altid i kælderen, det hele sker.

“Det er her det gode arbejde med de fede udfordringer ligger” – Udtaler VVSmontør Claus

Ikke på kompromis med sikkerheden

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden og derfor har alle medarbejdere også gennemgået sikkerhedsintroduktion samt hjertestarter på pladsen.

Tid er et vilkår

I et så omfattende og udfordrende byggeri som Copenhagen Towers er tidsplanen altid en stressfaktor og man er afhængig af at andre faggrupper også holder tidsplanen. Men godt sammenhold, god planlægning og logistik har sørget for at vi har holdt tidsplanen.

Blandt andet har vi sørget for at materialer blev indsat om aftenen, så der var klar bane til folkene når de mødte ind om morgenen.

Kompetencer i alle aldre
Sjakket af montører har været godt fordelt mellem gamle og unge svende. De unge svende og lærlingene har lært meget af de erfarne svende, som har været gode til at lære fra sig. På den måde sikrer vi som virksomhed hele tiden, at viden og kompetencer bliver delt på tværs af erfaring og alder.

Skal vi hjælpe dig? Tag kontakt til vores medarbejdere

Carsten Munk
Tilbudsdirektør
Telefon: 2710 4263
Afdeling:

Et udpluk af vores mange kunder