Ahornlunden

- Kvalitetsboliger ved Trekroner Station

Lavenergi nybyg med servicekontrakt

John Jensen Vvs har haft vvsentreprisen på tre punkthuse i det nye kvarter ved Trekroner i Roskilde, og varetager fortsat tilsynet af boligernes varmecentraler.

Ved Trekroner udenfor Roskilde er der de seneste år skudt et helt nyt kvarter op. John Jensen Vvs har stået for vvsentreprisen i Ahornlunden 11, 13 og 15.

De tre seks etager høje punkthuse rummer hver 24 lejligheder, som er fordelt på i alt 8.000 kvadratmeter. Byggeriet er opført efter lavenergiklasse 15 og forsynet med gulvvarme.

Indregulering og servicekontrakt

Ud over vvsentreprisen har John Jensen Vvs i tæt samarbejde med bygherre AKF Holding og ejerforeningen i Ahornlunden stået for den efterfølgende indregulering af varmecentralerne. Vi har desuden indgået servicekontrakt med ejerforeningen, som omfatter løbende service samt tilsyn af varmecentralerne.

– Det er en stor fordel både for John Jensen Vvs og ejerforeningen, at vi står for service. Beboerne slipper for selv at skulle tilse fyret og undgår ubehagelige overraskelser. John Jensen VVS har jo selv bygget centralerne og kender anlægget ud og ind. Det sparer bygningsejeren tid i forhold til at en ny leverandør skal sætte sig ind i anlægget og betyder, at vi kan optimere driften, siger teamleder i Servicecentret, Morten Sørensen.

Et udpluk af vores mange kunder