Vil du være med til at skabe de mest innovative og bæredygtige projekter i branchen?

 

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Hos John Jensen VVS hjælper vi hinanden med støtte og sparring i hverdagen. Din succes som projektleder bliver altså ikke målt på antal gennemførte projekter og lange arbejdsdage, men på ordentlighed, faglighed og det at være en god kollega.

I vores entrepriseafdeling udfører vi både fag- og hovedentrepriser. Vi er en dynamisk gruppe, der består af:

  • To projektchefer
  • Otte projektledere
  • En projektlederassistent
  • To backoffice koordinatorer
  • En KS & DV koordinator

 

Hvordan er det at være projektleder hos John Jensen VVS?

Hør hvordan vores kollega Thomas oplever at være projektleder hos os:

 

Du træffer beslutningerne

Som projektleder hos John Jensen VVS er din fornemmeste opgave at styre projekterne med sikker hånd fra start til slut. Det betyder blandt andet, at du skal sikre kvalitet og fremdrift, samt at du tager ansvar for at følge planer for tid, økonomi, kvalitet og sikkerhed. Det er dit projekt, og du kender det bedst. Det er derfor dig, der træffer beslutningerne i det daglige, og vi står ikke og puster dig i nakken. Vi har tiltro til, at du træffer de rigtige valg. Sker det, at du har brug for at løfte en beslutning op på et højere niveau, skal du ikke være bange for at bede om hjælp. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe i det omfang, du har brug for.

 

Backup lige ved hånden

Vores to dygtige backoffice koordinatorer hjælper dig med at holde fast i alle trådene. Det kan være alt opstart af en sag i Dalux til hjælp med aftalesedler. Vores processer sikrer, at du får den administrative hjælp, du har brug for, så din hverdag bliver lettere i forhold til alt det administrative.

 

 

“Projektlederne rækker ud til mig, når de har brug for assistance til det administrative. På den måde frigiver det en masse ressourcer, så de kan koncentrere sig om at lede byggeriet.”

– Heidi Jurek Nørgaard, backoffice koordinator

 

 

 

Hjælp til KS samt drift og vedligehold

Hvis vi skal være helt ærlige, så er KS samt drift og vedligehold sjældent noget, der får en projektleder til at juble med armene over hovedet. Men det er en nødvendighed, og vi skal selvfølgelig imødekomme alle de krav, der er til dokumentation for vores byggerier. Men for at lette din hverdag, har vi en allokeret medarbejder, der udelukkende beskæftiger sig med disse opgaver. Det betyder, at du bliver aflastet i din hverdag og kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

 

 

“Jeg hjælper i bund og grund med al dokumentation, der kræves. Projektlederne skal blot sige til, hvad de har brug for, så griber jeg bolden.”

– Jesper Christensen, KS & DV koordinator

 

 

 

 

En sjov hverdag med ansvar

Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere har frihed under svar, og at der skal være balance mellem arbejde og fritid. Du får med andre ord stor mulighed for selv at planlægger din dag, så det hænger sammen for dig og dit privatliv.

Samtidig mener vi, at det skal det være sjovt at gå på arbejde, ligesom der altid er hjælp og sparring at hente fra dine kolleger. Hør hvad vores kollega Claus fortæller her:

Vil du med på holdet?

Vi er i fuld gang med nogle spændende projekter, og der er flere på vej. Vi har derfor behov for at udvide holdet med to projektledere. Vi har både brug for dig, der vil udvikle dig indenfor vores felt og dig, der har flere års erfaring og ønsker at komme ind i en virksomhed, der har travlt men stadig har fokus på:

  • Glade kunder
  • Glade medarbejdere
  • Sund økonomi

Som projektleder hos os får du gode muligheder for at fortsætte din personlige og professionelle udvikling gennem vores interne lederudviklingsprogram og løbende have adgang til gode kursusmuligheder. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, sundhedssikring og bredbåndsforbindelse samt en hverdag med stor fleksibilitet.

Læs mere om stillingen her

Et udpluk af vores mange kunder