Ny økonomidirektør i John Jensen VVS


47-årige Diana Nielsen er netop tiltrådt som økonomidirektør hos VVS-virksomheden John Jensen VVS. Med titlen følger også det overordnede ansvar for virksomhedens HR og IT – områder der er vigtige for en sund og stabil virksomhed, hvor vækst er i højsædet.

Diana kommer med en solid finansiel erfaring opbygget gennem de sidste 28 år, hvor hun har beskæftiget sig med alle genrer inden for økonomi. Senest kommer Diana fra en stilling som økonomidirektør i nedrivningsvirksomheden Tscherning, hvor hun har fået indgående kendskab til byggebranchen, en branche som hun finder super spændende.

Som økonomidirektør hos John Jensen VVS kan Diana se frem til at blive en del af en virksomhed med fokus på en sund økonomi, tilfredse kunder og ikke mindst glade medarbejdere. Virksomheden, der blev grundlagt for mere end 50 år siden, er i vedvarende vækst og beskæftiger i dag mere end 200 medarbejdere.

– For mig er John Jensen VVS en rigtig spændende virksomhed, der har gennemgået en imponerende vækst. Det er en virksomhed, som er moden på forandring og udvikling, og jeg oplever en utrolig stor positivitet og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af.

Og glæden er gensidig hos John Jensen VVS, hvor administrerende direktør, Jesper Leen Jensen, ser frem til samarbejdet.

– Med sin høje faglighed, evne til at samarbejde, stærke lederegenskaber og ikke mindst høje energiniveau, er jeg sikker på, at vi med Diana på holdet står godt rustet til vores fortsatte vækstplaner, siger Jesper Leen Jensen.

Ved sin ansættelse indtræder Diana i selskabets direktion, som foruden virksomhedsejer og administrerende direktør Jesper Leen Jensen også består af driftsdirektør Bennet Onsvig.

Om John Jensen VVS
John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring, blik og entreprise. Virksomheden udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. John Jensen VVS har eksisteret i mere end 50 år, omsætter årligt for 250 millioner kroner og er tre gange kåret som Gazelle virksomhed

 

47-årige Diana Nielsen tiltræder som økonomidirektør i VVS-virksomheden John Jensen VVS. 

Et udpluk af vores mange kunder