Kongeligt håndtryk og medalje til nyudlært VVS’er


39-årige Ömer Durmaz fra Amager har på baggrund af sin flotte præsentation været til medaljefest på Københavns Rådhus og modtaget håndtryk af Dronningen efter at have overstået sin læretid hos VVS-firmaet John Jensen VVS.

”Når jeg sætter mig for noget, så går jeg målrettet efter det”, fortæller Ömer beskedent men stolt. Han har hele vejen gennem sin uddannelse leveret flot håndværk og flotte resultater. Han brillierede ved sin svendeprøve med lutter 12-taller, og han er netop blevet hædret til den årlige medaljefest på baggrund af sin fremragende præstation.

”Det har været en fantastisk rejse for mig. Inden jeg gik i lære, anede jeg intet om VVS. Nu hvor jeg har fået øjnene op for faget, vil jeg bare gerne lære mere og dygtiggøre mig yderligere. Jeg håber også på sigt, at jeg kan lære fra mig og give min viden videre til andre lærlinge, der brænder for faget”, fortæller Ömer, der har valgt at forsætte i virksomheden, efter han er blevet udlært.

Hos John Jensen VVS er vi stolte over at have bidraget til, at Ömer nu med et kongeligt håndtryk og overrækkelse af håndværkets medalje kan sætte kronen på lærlingeuddannelsen og kalde sig færdigudlært VVS- og energispecialist med højeste udmærkelse – en hæder han i høj grad har fortjent, fortæller virksomhedsejer og direktør Jesper Leen Jensen:

”Ömer har et unikt håndelag for at tackle alle VVS-fagets udfordringer samtidigt med, at han har et skarpt blik for både detalje og helhed. Han udviser et enormt fagligt engagement, stor nysgerrighed og lyst til at lære. Samtidig værdsættes han af alle som en god kollega, og vi er utrolig stolte af ham.”

 

Et udpluk af vores mange kunder