John Jensen VVS udvider medarbejderstaben og gør klar til at løfte flere opgaver i Nordsjælland


John Jensen VVS opruster med otte nye medarbejdere i Hørsholm og styrker dermed deres tilstedeværelse i Nordsjælland.

VVS-firmaet John Jensen VVS med hovedsæde i Hedehusene har siden 2016 haft en afdeling i Hørsholm. Med udvidelsen runder medarbejderstaben i Hørsholm nu 20 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere. Oprustningen sker som en del af virksomhedens vækststrategi.

– Vi overtager den 1. juni VVS-aktiviteterne fra MH Group og får ved samme lejlighed otte nye kolleger med ombord i John Jensen VVS. Det er helt i tråd med vores vækststrategi og betyder, at vi kan løfte flere opgaver i Nordsjælland, fortæller en tilfreds Jesper Leen Jensen, administrerende direktør i John Jensen VVS.

Både MH Group og John Jensen VVS er en del af InstallatørGruppen. MH Group har deres primære forretning inden for EL, og John Jensen VVS beskæftiger sig udelukkende med VVS.

– Hos MH Group har vi et ønske om at fokusere på vores kerneforretning inden for el-faget, og derfor er vi er utrolig glade for, at vores VVS-aktiviteter kan fortsætte i et firma med rette fokus og kompetencer. Derudover er begge virksomheder en del af InstallatørGruppen, så det bliver ligesom i familien, fortæller Mark Hansen, administrerende direktør for MH Group.

VVS-kunderne fra MH Group vil altså møde de sammen velkendte medarbejdere og få samme gode service, som de er vant til. Eneste ændring de vil opleve, er et nyt navn på trøjen og servicebilen.

Med en lokal afdeling i Hørsholm har John Jensen VVS et tæt samarbejde med kunderne i området, hvor de udfører en bred vifte af opgaver for både boligselskaber, kommuner, erhvervs- og private virksomheder samt skoler og andre uddannelsesinstitutioner. John Jensen VVS udfører alt indenfor VVS med fokus på service, energioptimering, vedvarende energiløsninger, renoveringsopgaver, nybyggeri, forsikringsskader samt blikkenslagerarbejde.

– Vi har de senere år fået mange nye opgaver og kunder i Nordsjælland. Med styrkelsen af medarbejderstaben sikrer vi fortsat, at eksisterende og nye kunder i området oplever optimalt nærvær med god service og høj faglighed, siger Jesper Leen Jensen, administrerende direktør i John Jensen VVS.

John Jensen VVS beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere og omsatte i 2022 for 330 mio. kr. Virksomheden har i mere end 60 år leveret VVS-løsninger til både private og offentlige kunder og er udførende på hele Sjælland med afdelinger i Hedehusene, Hørsholm, Roskilde, Kalundborg og Kastrup Lufthavn.


Adm. direktør Jesper Leen Jensen (TV) ses her sammen med afdelingsleder for Hørsholm-afdelingen, Jesper Hansen (TH).

Et udpluk af vores mange kunder