John Jensen VVS og Kiona annoncerer strategisk partnerskab


John Jensen VVS og Kiona er glade for at annoncere, at de har indgået et partnerskab, der kombinerer Kionas førende proptech-tjenester på markedet med John Jensens VVS’s mangeårige erfaring inden for energioptimering af VVS-installationer.

Teknologien spiller en stadig mere afgørende rolle i alle aspekter af erhvervslivet, og virksomheder inden for bygge- og ejendomssektoren erkender, at de er nødt til at fremskynde udviklingen af digitale løsninger for at sikre, at de fortsat er på forkant med konkurrencen. Partnerskabet mellem John Jensen VVS og Kiona bringer dybe kompetencer og omfattende erfaring inden for bygningsteknologi, VVS, HVAC-systemer og bygningsautomatisering sammen med top-of-the-line proptech-løsninger til energioptimering med AI, CO2 -reduktion, bygningsanalyse og -styring i en tid med en vedvarende energikrise.

-” Som en professionel virksomhed i vækst er det vigtigt for os altid at have fingeren på pulsen og være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder med gode tekniske løsninger. Det nye partnerskab med Kiona gør det muligt for os at tilbyde vores kunder nye og spændende muligheder med AI, så de får mere kontrol og indsigt i deres ejendomme og derved opnår højere energieffektivisering. Så det er med stor begejstring, at vi indgår i dette nye partnerskab med Kiona”, siger Per Rossen, Serviceleder hos John Jensen VVS.

– “Efterspørgslen efter smarte løsninger til energioptimering med AI, dataindsamling og analyse bliver større og større. Den igangværende energikrise har understreget denne tendens endnu mere, hvor bygningsejere oplever nye vanskeligheder i forbindelse med energikrisen. Kionas produkter er velegnede til at være en del af løsningen både til at bekæmpe energikrisen ved at give vores partnere smarte systemer og værktøjer, men også til at skabe bæredygtige ejendomme. Vi er glade for at slå os sammen med det fantastiske team hos John Jensen VVS og ser frem til et succesfuldt samarbejde sammen, siger Claus Johansen, Head of Business hos Kiona Danmark.

I skrivende stund har John Jensen VVS allerede med succes installeret Kionas produkter i ca. 40 ejendomme af forskellige typer, lige fra en lille børnehave til større og mere komplekse bygninger med godt resultat.


Få overblikket nemt og hurtigt. Med kontinuerlig overvågning og alarmer kan du straks se afvigelser i temperatur, luftfugtighed, hardwarefejl eller energiforbrug i dine bygninger. 

 

Ved spørgsmål eller interesse bedes du kontakte:

Per Rossen, Serviceleder, John Jensen VVS, +45 5125 1689, pro@jj-vvs.dk
Claus Johansen, Head of Business, Kiona A/S, +45 2277 3470, claus.johansen@kiona.com

 

Om John Jensen VVS
John Jensen VVS har i mere end 60 år leveret VVS-løsninger til både private og offentlige kunder. Blandt de mange opgaver er faste serviceaftaler, optimering af produktionsanlæg, omfattende renoveringssager, store entrepriser og daglig service og vedligehold af vand, varme og sanitet. Energioptimering er en naturlig del af pakken, og erfaringen spænder bredt på tværs af offentlige organisationer, private virksomheder, brancher og industrier. John Jensen VVS beskæftiger mere end 250 medarbejdere og forventer at omsætte for 300 mio. kr. i 2022. Læs mere på www.jj-vvs.dk

 

Om Kiona
Kiona er en førende SaaS-virksomhed med en vision om at gøre en stor forskel i kampen mod klimaforandringer ved at tilbyde den smarteste og mest omkostningseffektive proptech-platform på markedet. Virksomheden gør det muligt for bygningsejere og andre interessenter at nå deres økonomiske og bæredygtige mål gennem digitalisering af nye og gamle bygninger og deres varme-, køle-, ventilations- og kølesystemer. Med kontorer i syv lande og 136 kolleger forbinder Kiona i øjeblikket over 55.000 kommercielle, industrielle, bolig- og offentlige bygninger samt 3.000 dagligvarebutikker i Europa. Gennem en innovativ platform, der overvåger, styrer og optimerer både energiforbrug og organisationer, kan Europas eksisterende bygninger nu blive en del af løsningen for fremtiden. www.kiona.com

Et udpluk af vores mange kunder