Færdigt arbejde på Øresund Strandpark


Kodeordet er samarbejde, konstaterer driftsdirektør Bennet Onsvig fra John Jensen VVS, der over de sidste par år har installeret vand og varme i 440 lejligheder ved Amager Strand – en af firmaets hidtil største boligopgaver med etablering af bl.a. 5 varmecentraler samt installation af 1800 termostatstyrede radiatorer og mere end femten kilometer rør til varme, afløb og brugsvand

– En så stor opgave stiller selvfølgelig store krav til planlægning og logistik, men det afgørende kodeord for succes er samarbejde hele vejen fra tilbud til aflevering. Uden et tæt og fleksibelt samarbejde med både byggeledelse, leverandører og de øvrige fag bliver det svært at komme i mål med den rigtige kvalitet til tiden og prisen.

Det er driftsdirektør Bennet Onsvig fra John Jensen VVS, der i forbindelse med aflevering af sidste etape af VVS-entreprisen på Øresund Strandpark sætter samarbejdet op som en afgørende parameter for succes i store byggesager.

– Det handler om gensidig tillid, overholdelse af indgåede aftaler og en fornuftig omgangstone, der fremmer fællesskabet og det fælles ansvar for i alle sammenhænge at levere et godt byggeri til bygherren og byggeriets fremtidige brugere, supplerer projektchef Benny Frost Jensen fra Sjælsø Management, der som rådgiver har stået i spidsen for byggeledelsen på det store byggeri.

Han karakteriserer samarbejdet om opførelse af Øresund Strandparks fire boligblokke og et tolv etagers højhus som forbilledligt og tilføjer, at det gode samarbejde gennem alle byggeriets faser har skabt sikkerhed for effektiv problemløsning og optimal kvalitetsstyring.

– Med gensidig respekt for kompetencer og håndværksmæssige styrker har vi i fællesskab fanget og løst problemer i opløbet, og alle opgaverne er gennemført med stor præcision. Vi har meget få fejl og mangler, og vi har været forskånet for alvorlige arbejdsulykker, fastslår Benny Frost Jensen, mens Bennet Onsvig slutter af.

– Vi har blandt andet ved byggeriet af Copenhagen Towers og ved boligbyggeriet Udsigten tidligere oplevet, hvordan Sjælsø Management med et ambitiøst fokus på samarbejde og fællesskab skaber sammenhæng og kvalitet i store, komplekse byggeprojekter, og i John Jensen VVS er vi stolte over med VVS-installationerne på Øresund Strandpark endnu en gang at have bidraget til det gode samarbejde på en af Sjælsøs store byggeopgaver.

 

Yderligere oplysninger:
John Jensen VVS A/S – driftsdirektør Bennet Onsvig, telefon 27 10 42 78

 

 

Et udpluk af vores mange kunder